Вторник, Септември 30, 2014
   
Text Size

Реклама

Get Adobe Flash player
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

15-годишна крадла джебчийства в магазини

Девойче на 15 г. от село Върбица е заловено за джебчийство в Димитровград, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Познатото на полицейските служители момиче задигнало портмонето със 100 лева на 72-годишна жена в хранителен магазин.
   

Мишки и градушки опустошиха тиквите на полето

Производителите на тикви се оплакват от изключително слабата реколта през тази година. Това е причината за двойно по-високата цена на  стоката им. Миналата година ги продавахме на едро по 15 стотинки килограмът, а тази държим цената на едро на 30 ст.
   

101 фирми на свиленградския панаир

Традиционният есенен свиленградски панаир стартира тази седмица. На откриването в парк "Младежки" се представиха певчески и танцови самодейни колективи. В програмата участваха танцовите състави "Свиленче", "Свила", "Илинден" към НЧ "Просвета-1870" и детската фолклорна група "Лъчи от Тракия" при СОУ "Д-р П. Берон".
   

Три хотела в Свиленград на тезгяха заради борчове

Наддаването за този на “Електронни и радио системи” започва от 321 423 лева с ДДС
Три свиленградски хотела са обявени за публична продан от частни съдебни изпълнители заради натрупани борчове към банки. От 321 423 лв. с ДДС започва наддаването за имота от 691 кв. м на "Електронни и радио системи" ЕООД и вещите в него. Отварянето на офертите ще е на 17 октомври в сградата на районния съд в пограничния град.
   

Праплеменница на Капитан Петко изнесе урок по родолюбие

Праплеменницата на Капитан Петко - Пенка Чакалова-Генева, приветства жители и гости на Димитровград на тържеството за Деня на независимостта. Празничният 22 септември в бригадирския град бе отбелязан по традиция пред паметника на Войводата. Това честване е истински урок по родолюбие, категорична бе потомката на славния род.
   

Страница 3 от 631

В момента има 346 посетителя в сайта

Login Form