Вторник, Юли 28, 2015
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

akva
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

kraveferma

Региона

Подпалиха вратата на 20-годишна, палеж съсипа и 15 дка жито

Неизвестен подпали входната врата на къща в Димитровград, умишлен пожар е предизвикан и в житен блок край свилeнградското село Димитровче, съобщиха от полицията.
Инцидентът в димитровградския квартал "Черноконево" станал час и 20 минути след полунощ в неделя.
   

Стефан и Александра със селфи от Париж

В Париж отпускат семейство Стефан и Александра Димитрови. Председателят на общинския съвет в Димитровград и съпругата му се похвалиха със селфи пред Айфеловата кула.
Това не е първо посещение в столицата на Франция за Димитров.
   

Гърците скриха ПОС терминалите

Гръцките търговци скриха ПОС терминалите и от седмица искат само плащания кеш. За това се оплакаха вчера хасковлии, летуващи в курортното селище Фанари. Това е най-близкият до Хасково голям плаж на Бяло море (намира се на около 150 км от Хасково) и е предпочитано място за стотици нашенци, които отскачат за ден-два да отдъхнат.
   

Пловдивчанин взе Баните - връх Аида за 30 минути с велосипед

30 минути бяха достатъчни на Минчо Рибарев от Пловдив  да вземе с велосипед 10-те километра от  община Минерални бани до връх Аида. Победителят в тазгодишното състезание получи  1000 лв., осигурени от общината.
   

На пет села им писна, блокираха Е-80 заради дупки

Ужасното състояние на пътните отсечки между селата Върбица - Скобелево - Караджалово извади на протест в събота сутринта жителите на пет села от общините Димитровград и Първомай. От 30 години хората настояват за ремонт на пътищата, но никой в държавата не им обръща внимание. Чашата на търпението им преля миналия ден и за кратко хората блокираха главен път Е-80 до с. Върбица.
   

Страница 3 от 687

В момента има 1065 посетителя в сайта

Login Form