Петък, Ноември 28, 2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

stroi_dim
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

НАП продава хотела до тюрбето на Отман Баба

Хотелът до тюрбето на Отман Баба в хасковското с. Текето е сред продаваните имоти в електронния портал на НАП. Той е предложен заедно с обзавеждането, а последният търг е бил през април т.г. при начална цена от 327 500 лева.
   

Двойно убийство затвори граничен пункт

Турски тираджии се избили на Хамзабейли, трафикът пренасочен към Капъкуле. На Капитан Андреево двете смени обработили близо 1000 камиона
Двойно убийство на турския граничен пункт Хамзабейли пренасочило в неделя трафика през Капъкуле и Капитан Андреево, разказаха наши шофьори. "Така се образува огромна колона от над 20 км и подмина Одрин", сподели български тираджия.
   

Отложиха препитването за шеф на митницата в Свиленград

Тодор КараивановС две седмици се отлага препитването за шеф на свиленградската митница. Причината е, че в края на миналата седмица не са се явили двама от членовете на конкурсната комисия. Единственият допуснат кандидат за поста е Тодор Караиванов, който на 5 ноември трябваше да защитити концепцията си пред журито.
   

Кръгла маса за водата на Бодрово

Кръгла маса за качеството на питейната вода в Бодрово ще се проведе днес в община Димитровград. На форума ще се обсъждат конкретни мерки, за да се спре дългогодишното подаване на замърсена с нитрати вода. Инициативата бе подета от стотина жители на димитровградското село.
   

246 000 с два плувни басейна през зимата

Един от най-полезните за развитието на човешкото тяло спортове - плуването, е невъзможно да се практикува през зимата в цялата Хасковска област. Това установи проверка на "Хасковска Марица". Оказва се, че 246 000 души, колкото е населението на региона, разполагат през студените месеци само с два басейна, които стават за плуване.
   

Страница 3 от 644

В момента има 456 посетителя в сайта

Login Form