Петък, Октомври 31, 2014
   
Text Size

Реклама

Get Adobe Flash player
runamit

Новини

Шум и Блясък

Региона

Бус се обърна в пътно меле

Бус насмете отзад "Форд Фиеста" и се обърна вчера на пътя  между селата Стойково и Динево. С травма в главата в хасковската болница бе откаран водачът на леката кола - 67-годишният Иван Ангелов от харманлийското село Изворово. Фордът бил спрял за престой край пътя. Когато шофьорът се включил в движението, микробусът зад него не могъл да спре.
Няма опасност за живото на 67-годишния Ангелов, съобщиха от полицията.
   

Болницата в Димитровград ще минава на кетъринг

Спешни оздравителни мерки за МБАЛ "Св. Екатерина" - Димитровград, предлага новият й управител д-р Матей Матеев. Три са вариантите, които предстои да разгледа на свое заседание другата седмица Общинският  съвет.
   

Слагат фургони в бежанския център в Любимец

В двора на лагера ще бъдат сложени и фургони Капацитетът на Специализирания дом за временно настаняване на чужденци в Любимец ще бъде увеличен до 400 места . В двора ще бъде изграждено фургонно селище. Това реши правителството като одобри промени в Плана за изпълнение на допълнителни мерки за повишаване готовността за реагиране при очакван засилен миграционен натиск по границите ни. Както наскоро "Хасковска Марица" писа, бежанските центрове в старана и хасковска област са пълни. Това важи и за местата за чужденци в Любимец и Пъстрогор.
   

Арестуваха за палеж баща и син

Два умишлени палежа разследва полицията в региона, по единия от случаите има арестувани баща и син.
Първият от инцидентите е в ивайловградското село Железино. Там в 15 часа миналия ден на телефон 112 бил получен сигнал, че горят 60 квадрата стопанска постройка в селото. В нея е имало 600 метра маркуч за поливане, дърва за огрев и 300 низи тютюн, които пламъците съсипали. Имотът е на 58-годишен от същото село.
   

Центровете за бежанци са пълни

Центровете за настаняване на бежанци са препълнени. В свиленградското с. Пъстрогор, във Враждебна и Военна рампа в столицата свободни места няма, съобщиха от Агенцията за бежанците.
   

Страница 3 от 639

В момента има 321 посетителя в сайта

Login Form