Петък, Август 28, 2015
   
Text Size

Реклама

Bolnica
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

NOVA_ZAGORA_NEW

Региона

Арестуваха и турски тираджия за цигарената афера

Съдът в Пловдив задържа под стража още един обвиняем по голямата цигарена контрабанда. Темида отказа да измени  в по-леки най-тежките мерки за неотклонение на митничаря Юри Грудев и граничния полицай Янчо АндреевТурският тираджия Вулкан Сендур е поредният арестуван по случая с голямата цигарена афера от април т.г. Вече му е наложена и постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Така обвиняемите по случая с крупната контрабанда вече са над 30. Както вече "Хасковска Марица" писа, случаят е под наблюдението на Пловдивската окръжна прокуратура.
   

Полицията: Искендер е карал с висока скорост

Верижното автомеле край Минерални бани е причинено от несъобразената скорост, с която синът на кмета Мюмюн Искендер - Али, е карал джипа си. Това пише в официалния сайт на областната дирекция на МВР, естествено, без да се споменават имената.
   

Обявиха конкурс за шестима митничари в Свиленград

309 мераклии се явиха на предишното препитване в началото на т.г. Председател на комисията бе тогавашният шеф на свиленградската митница (със сакото) Стефан МарашевПоредният конкурс за митничари в Свиленград обявиха от ресорната агенция. Местата са шест. Две от тях са за пункта Капитан Андреево. По един са свободните щатове в отделите "Борба с наркотрафика", "Митническо оформяне", "Акцизи", "Пътни такси и разрешителен режим".
   

С тела ще бранят Маказа от автобуси

Масови протести са на път да затворят пътя за Маказа, ако се допусне преминаването на автобуси през граничния пункт. Такива коментари заляха социалните мрежи в последните седмици.
   

Прокуратурата иска още ченгета в Ивайловград

Само един разследващ полицай се пада на всичките жители в община Ивайловград. Това коментира в интервю за "Хасковска Марица" районният прокурор на пограничния град  Димитър Чорбаджиев.  По данни от последното преброяване от 2011 г. на Националния статистически институт общо населението в 50-те населени места на общината е 6426 жители.
   

Страница 3 от 693

В момента има 692 посетителя в сайта

Login Form