Понеделник, Януари 26, 2015
   
Text Size

Реклама

Финакорп
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

Обраха куфар с 15 000 лв., спестени от старци

Куфар с 15 000 лева от къщата на старци задигнаха мними купувачи на каруца, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Обирът станал в харманлийското село Черепово. Сигналът в районното подал 56-годишният син на възрастните хора.
   

Ремонтират пътя за Чирпан заради инвеститор

Така ще изглежда логистичната базаИзграждането на терминал на гара "Север" обсъждат днес с "Железопънта инфрастктура"
Пътят Чирпан - Симеоновград, който преминава през територията на димитровградските квартали Марйно, Вулкан и Черноконево, както и участъкът след моста до с.Бял извор по трасето Русе - Маказа, да влязат в списъка с обекти, които ще се  финансират от Европейската банка. За това ще настоява днес пред шефа на пътната агенция Лазар Лазаров кметът Иво Димов.
   

Пуснаха от ареста граждани, грабили на село

Димо и синът му, които вилняха с пищов във Върбица, излязоха от килията на районното в 7 часа вчера
Задържаните за грабеж баща и син от Хасково бяха пуснати вчера сутринта от ареста.  43-годишният Димо Митков и 20-годишният Митко излязоха от килията на димитровградското районно управление в 7 часа, съобщиха полицаи. Двамата бяха закопчани, след като нахлули във вторник в къщата на 35-годишен мъж от село Върбица.
   

Оградата на магистралата паянтова, пада

Оградата на новостроящата се магистрала "Марица" вече е паднала преди да влезе в употреба.  По участъка от Александрово към Поляново загражденията почти липсват. Причината е, че коловете са по-тънки, отколкото на лозето ни, коментират не на шега  жители на хасковското село, възмутени от строителството на аутобана. 
   

В Димитровград 117 блока чакат саниране

117 са блоковете, които могат да кандидатстват за безплатното саниране. Това са общо 390 входа и над 7000 обитатели, съобщи кметът Иво Димов. В понеделник в зала "Гроссето" депутатът Делян Добрев се срещна с димитровградчани за предстоящото обновяване на панелните сгради. 
   

Страница 3 от 654

В момента има 106 посетителя в сайта

Login Form