Понеделник, Март 02, 2015
   
Text Size

Реклама

hhh_new
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

Димитровград кръщава площад на президента Желев

На името на първия демократично избран български президент - Желю Желев, да бъде кръстен площадът със статуята на Трите музи в центъра на Димитровград. Това предлагат председателят на Общинския съвет в Димитровград Стефан Димитров и съветничката от коалицията "Да за Димитровград" Калина Монева.
   

300 с мераци за 20 митничарски места

За 20 свободни места в Митница-Свиленград на конкурса ще се явят 300 кандидати. Това стана ясно в края на работния ден в понеделник. Тогава изтече срокът, в който мераклиите можеха да подават заявления за участие.
   

Любимец топи дългове

Бюджетът на община Любимец за 2015 г. е 6 056 000 лв. и е с около 300 хил. лв. повече от миналогодишния. Той бе приет без дебати на заседание на ОбС  с гласовете на 15 съветници, 9 от които гласуваха "за", а останалите - "въздържал се".  
   

Извадиха труп на жена от горяща къща

Труп на 68-годишна жена бе открит от пожарникари в горящата й къща в тополовградското село Хлябово, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Сигналът за инцидента бил подаден на спешния телефон 112, от чиято централа се свързали с районното управление.
   

Арестуваха Робин Худ от "Маламар дере"

В криминалното досие на 21-годишният Мариан Александров - Папунето, фигурират над 1000 кражбиМариан Александров - Папунето, обрал 10 жилища, откакто излязъл на свобода преди няколко месеца
Освен с извънземното си харманлийската ромска махала "Маламар дере" може да се похвали и с нещо като свой Робин Худ. В края на миналата седмица 21-годишният Мариан Александров - Папунето, бе арстуван и оставен за постоянно в следствената килия за 10 кражби от жилища в квартал "Изгрев". Папунето овършал имотите,  след като преди няколко месеца излязъл за пореден път от затвора.
   

Страница 3 от 662

В момента има 488 посетителя в сайта

Login Form