Понеделник, Юли 06, 2015
   
Text Size

Реклама

gimn_leka_prom
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

ssbalo_has

Региона

45-годишна родилка почина в Свиленград

45-годишна жена от Свиленград почина, след като разви ДИК-синдром при преждевременно раждане. За трагичния случай съобщиха  от Областната дирекция на МВР в Хасково. На 19 юни около 11,00 часа в Районно управление на полицията - Свиленград, е получен сигнал от МБАЛ-Свиленград за трагичния случай.
   

Колеги на полицай го топят за хулиганство

Невероятна за нашите географски ширини история завърши с хепиенд за свиленградски полицай. Преди време той бе съден по Указа за борба с дребното хулиганство (УБДХ) и му бе наложена глоба от Районен съд - Свиленград в размер на 100 лева. Георги обаче обжалва наказанието и окръжният съд в Хасково го отмени преди дни.
   

Щерката на Нейнски взема момък от Сърница

Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер се стяга за тежка сватба. Племенникът му д-р Азис Алейдин, който е кардиохирург в Правителствена болница, се жени за голямата дъщеря на доскорошния евродепутат Надежда Нейнски - Виолета Михайлова. Тържеството е на 18 юли т.г. в столицата. Младата дама е психолог, а двамата са заедно вече 2 - 3 години, довериха запознати.
   

Пожар опустоши 1,2 дка във фабриката на “Камбо”

Голям пожар избухна вчера в мебелната фабрика на фирма "Камбо" ООД в димитровградското село Ябълково. Пламъците лумнали около 3 ч. след полунощ в четвъртък, съобщиха от полицията и пожарната. Постройката е масивна. Пораженията са вътре в нея. Засегнатата площ е между 1000 и 1200 кв. метра. Изгорели са 30 на сто от суровините - плоскости, дървен материал, дунапрени, вати и някои машини. Останалата част от намиращото се вътре е спасено.
   

Младежи играха на стражари и апаши

Интерактивната седмица стартира с рисунки на асфалт в парк "Вапцаров"  Снимка от Детски и младежки център - ДимитровградУченици от 5 до 12 клас играха на стражари и апаши в парк "Пеньо Пенев" вчера. Проявата бе част от стартиралата интерактивна седмица с мото-апел "Изключи компютъра, включи се към нас!". Дейностите се организират от Общинския ученически парламент към Детския и младежки център - Димитровград.
   

Страница 3 от 685

В момента има 431 посетителя в сайта

Login Form