Четвъртък, Май 07, 2015
   
Text Size

Реклама

21 век
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

Митко откри ловния сезон за тъщи в Любимец

Ловният сезон за отстрел на тъщи бе открит в Любимец. Това коментираха с доза черен хумор жители на градчето, след като 43-годишният Димитър Николов изпразни 2 цеви по 56-годишната си тъща Танка и 53-годишната й сестра Янка. Двете жени се хвърлили като Александър Матросов пред амбразурата, за да защитят 35-годишната съпруга на Николов, която е в процес на развод с него.
   

Московски спира автобуси на Капитан Андреево

Под ръководството на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски вчера се проведе извънредна акция  за контрол на превозите на пътници и товари на Капитан Андреево. Основната цел на проверките е да се сведе до минимум нерегламентираният превоз на пътници.
   

Запорираха имущество на Бисеров за 1,3 млн. лв.

Софийският градски съд (СГС) е запорирал имущество за общо 1,55 млн. лв. на бившия председател на Народното събрание Христо Бисеров  и на доведения му син Ивайло Главинков.  Близо 1.3 млн. лв. са на хасковлията Бисеров, а останалият над четвърт милион от сумата е на сина му.
   

Намериха два тира от разбития контрабанден канал

Обявените за общодържавно издирване два тира от разбития на пункта Капитан Андреево контрабанден канал за цигари са открити, съобщиха вчера от Дирекция "Пресцентър и връзки с обществеността" на МВР. Това станало при съвместна операция между  служители от ГД "Национална полиция", ОДМВР - Пловдив и СДВР. Действията са предприети по воденото досъдебно производство в отдел "Икономическа полиция" - Пловдив.
   

Събират средства за пострадал при трудова злополука

От спешна операция на гръбначния стълб се нуждае Цветелин Лозев от Димитровград. За нея са необходими 8500 лева, които семейството му не може да набави. Лозев претърпя трудова злополука преди година и два месеца, като падна от необезопасена платформа в складовата зона на Димитровград.
   

Страница 3 от 676

В момента има 213 посетителя в сайта

Login Form