Събота, Октомври 01, 2016
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

hefes
nov-vek_prevodi

Новини

Шум и Блясък

Реклама

alfa-metal

Региона

Правят ново фургонно селище за бежанци в Харманли

Капацитетът на регистрационно-приемателния център в Харманли ще се увеличи с 400 места с изграждането на ново фургонно селище. Това е една от мерките, които страната ни трябва да предприеме, за да се справи със засиления мигрантски натиск през последните месеци.
   

Минерални бани лежи върху тонове злато

Три фирми правят проучвания за добив на благородния метал, резултатите към момента са изключително добри, твърди кметът на общината Мюмюн Искендер
Три фирми извършват проучване за добив на злато по цялата територия на община Минерални бани. Проучванията се правят по концесия, сключена с Министерството на икономиката.
   

В Ивайловград: Специализиран автомобил обслужва хора с увреждания

Специализираният автомобилНовият център за почасово предоставяне на услуги в града получи специализиран превоз за хора с увреждания. Автомобилът е със седем места плюс едно и с пространство за две инвалидни колички.
   

Тракторист опожари 4000 дка край границата

Тракторист и две момчета на 11 и 13 г. са причинили в неделя големи пожари в Хасковска област, съобщиха от областната дирекция на МВР.
   

В Димитровград: Слушат “Легендите”, варят лютеница и ритат с “Берое”

След юнашкия кебап в Димитровград ще приготвят лютеница на площада Кулминацията е на 2 септември, когато градът ще чества 69 години от създаването си
Празникът на Димитровград е едно от най-очакваните събития. Програмата ще започне на 27 август, а кулминацията ще бъде на 2 септември, когато градът ще отбележи 69 години от своето създаване.
   

Страница 3 от 750

В момента има 778 посетителя в сайта

Login Form