Събота, Май 30, 2015
   
Text Size

Реклама

21 век
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

26 уволнени митничари и полицаи се жалят в съда

Освободени от работа 18 митничари и 8 гранични полицаи от пунктовете Капитан Андреево и Капитан Петко войвода завеждат дела в съда за отмяна на заповедите им за уволнение. Това съобщиха адвокатите на някои от тях.
   

Парапет рухна от шестия етаж на панелка

Парапет на тераса рухна вчера от шестия етаж на панелен блок на улица "Христо Г. Данов" в Димитровград. Аварията стана в 7,30 часа. Злополучният балкон е на апартамент, собственост на семейство пенсионери. Предишния ден те забелязали, че 7 - 8 см от парапета  са се отделили от фасадата.
   

За Пеневите дни: Връчват отличия на строители - ветерани

Пана със стихове и мисли на Пеньо Пенев са разположени на колонадата на пешеходната алея "България"Почетни отличия на членове от клуба на строителите-ветерани "Пеньо Пенев",  дали своя принос в съграждането на Димитровград, ще бъдат връчени днес в зала "Гроссето". Ритуалът е част от честванията на 85-годишнината от рождението на Пеньо Пенев.
   

Лагерът в Харманли остана без медици

Без  лекари и фелдшери остана лагерът в Харманли, който е най-големият бежански център в България, съобщи Haskovo.info. Причината е, че договорите на единствения лекар и двамата фелдшери са изтекли на 30-и миналия месец и все още не са подновени. Това според медиците ще доведе до огромен риск, както за самите бежанци, така и за жителите на Харманли, защото болестите тук не липсват.
   

Рекорд! 4000 туристи в “Армира” за 4 дни

Над 4000 души са посетили вила "Армира"  за два уикенда през април. Това е абсолютен рекорд за най-богатия частен дворец от римско време, тъй като допреди 4 години той беше посещаван от едва 4000 човека годишно, похвалиха се от общината. 
   

Страница 3 от 678

В момента има 371 посетителя в сайта

Login Form