25.04.2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

Финакорп
Марица новини от Пловдив

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Шум и Блясък

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Региона

Светци красят стената на църквата в Крепост

Галерията от художествени пана на открито в селото се разраства
Северната ограда на православния храм в димитровградското село Крепост беше надградена с 40 сантиметра, за да може върху нея да бъдат изрисувани светци с човешки ръст.  Работници към кметството на селото, станало известно като Художествена галерия на открито, завършиха зида в навечерието на най-големия християнски празник.
   

Гърците луднаха по евтини български яйца

Хипермаркет при югозападните комшии пусна агнешко по 3,99 евро за кило
Българските яйца са хит сред жителите на Северна Гърция преди Великден. Нашенци пък се зарибиха от примамливата оферта от 3,99 евро за килограм агнешко при югозападните комшии.
Жителите на гръцките погранични райони все по-често пресичат пунктовете край Свиленград, Ивайловград, Златоград и Кърджали.
   

Панихида и заря за ангелите от Симеоновград

С панихида и заря ще бъде почетена третата годишнина от Черния Великден. На светлия празник през 2011 г. смъртта си намериха 6 деца от града, тръгнали на църква, които бяха пометени от кола, шофирана от техен връстник.
   

Лекар от Хасково кандидат за шеф на "Св. Екатерина"

Двама са кандидатите за шеф на МБАЛ "Света Екатерина" - Димитровград. Това са сегашният временен управител д-р Здравко Наков и д-р Матей Матеев от Хасково. Мераклиите са подали документи в обявения през март конкурс за управител на общинската болница.
   

Инспектори дебнат по спирките

Инспектори от автомобилната администрация ще дебнат за нарушители по празниците по автогари и спирки. Акцията е по разпореждане на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.  
Целта на проверките е чрез постоянно присъствие и контрол от инспекторите на ИА "Автомобилна администрация" да се осигури безопасното и безпроблемно придвижване на хората по време на великденските празници.
   

Страница 3 от 568

В момента има 354 посетителя в сайта

Login Form