Събота, Октомври 25, 2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

DKC
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

Спасиха окото на едноок млад мъж

Лекарите от Очно отделение в МБАЛ - Хасково, спасиха окото на млад мъж от Първомай.
   

Баба почина от отравяне с гъби

Съпругът й бере душа в Клиниката по токсикология в Пловдив
81-годишната Станка Тонева от Харманли е починала от отравяне с гъби. Възрастната жена е била докарана в МБАЛ - Хасково в много тежко състояние заедно със своя съпруг Тоньо Тонев в 22,10 часа в събота.
   

Готвят метла за ДПС в митницата

Пунктът Капитан Андреево е сред любимите работни места на митничарите в БългарияТова било едно от условията на евентуалните коалиционни партньори на ГЕРБ
Назначените с протекции от ДПС служители в свиленградската митница ще бъдат изметени при евентуална коалиция между ГЕРБ и някои от другите партии в парламента. Това е основната тема на разговори в пограничния град, довериха служители от пункта Капитан Андреево, който е и най-голямата в България външна сухоземна граница на ЕС.
   

Мощите на Свети Димитър идват в Димитровград

Мощите на Свети Димитър се съхраняват в родния му град - СолунМощите на Свети Димитър ще пристигнат за пръв път в Димитровград в навечерието на 26 октомври, когато църквата отбелязва храмовия си празник.
   

Кмет на ГЕРБ дири гласовете на БСП

Владимир Митрушев и Иво ДимовИво Димов пита къде са отишли червените избиратели, хвали своите за резултата
Къде са отишли гласовете на БСП? Този въпрос зададе вчера кмета на града и общински шеф на ГЕРБ Иво Димов. Загрижеността му за изборните резултати на червените идвала от факта, че втория в листата на Реформаторския блок и шеф на местния парламент в Димитровград Стефан Димитров анонсира, че не получил на вота обещана подкрепа от БСП.
   

Страница 3 от 637

В момента има 347 посетителя в сайта

Login Form