Сряда, Май 04, 2016
   
Text Size

Реклама

vodno_nedvigimi
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

alfa-metal

Региона

Бъчварова огледа охраната на границата, остана доволна

Съвместните екипи на границата действат в пълен синхрон. Необходима е допълнителна работа за подобряване на техническото им оборудване, заяви министър Бъчварова, която посети  ГКПП Славеево и Маказа. Исках да се запозная на място и да се убедя как работят заедно колегите - гранични полицаи и военнослужещите, допълни тя.
   

Избиват 96 крави в две села заради нодуларен дерматит

Вчера започна избиването на 96 крави и телета в димитровградските села Воден и Черногорово заради открития по животните заразен нодуларен дерматит в две от фермите. Умъртвяването на добичетата от служителите на Агенцията по безопасност на храните /БАБХ/ бе направено по възможно най-хуманния начин - с инжекция. Болестта по кравите в двете ферми е установена миналата седмица при преглед от районния ветеринарен лекар.
   

Рентгенологията на „Св. Екатерина” с нов томограф

Рентгенологията на МБАЛ „“Св. Екатерина” има компютърeн томограф. От днес с него ще бъдат изследвани пациенти.
   

Едва 160 са бежанците в Харманли, правят им фитнес

Областният управител Станислав Дечев оглежда  празните помещения Спортните съоръжения ще струват 140 000 лв., Чехия даде 500 000 лв. за ремонти на 5 сгради
Едва 160 са чужденците, настанени в харманлийския Регистрационно- приемателен център. Малко са, преди Нова година бяха 1 800,  коментира вчера директорът на центъра Йордан Малинов. Това са предимно семейства с деца. Излизат из града, повече време прекарват тук в центъра, тъй като са викани за различни справки.
   

Пръскат срещу кърлежи в Димитровград

През тази седмица се планира дезакаризация на тревни площи, като предварително определените дати са 6, 7 и 8 април, съобщиха от общината. Пръскането ще се извършва по график късно вечер.
   

Страница 3 от 731

В момента има 439 посетителя в сайта

Login Form