Вторник, Септември 23, 2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

runamit.png
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Региона

Стамболово и Свирачи с нови училищни автобуси

Училищата в с. Свирачи и Стамболово ще разполагат с нови автобуси за учебната 2014/2015 година. Общо 60 возила ще бъдат дадени на средищни училища в страната, заявили нужда от тях. Парите идват от Националната програма "Модернизация на материалната база в училище".
   

Вила, по-красива от “Армира”, откриха край Каснаково

Вила, просъществувала от времето на римския император Константин Велики, който мести столицата на империята от Рим в Константинопол, до пети век след Христа, откриха археолози край Каснаково.
   

Спортна зала за 5 млн. лв. отваря врати в Свиленград

Многофункционалната спортна зала на Свиленград ще бъде открита на 15 септември, понеделник, съобщиха от общината.
   

С 3 млн. лева довършват “Марица” до Свиленград

3 млн. лева отпусна вчера правителството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за довършването на автомагистрала "Марица" до Свиленград. Парите ще отидат за направата на дясното платно от км 99 до км 108 към граничния пункт до Капитан Андреево. Отсечката е приоритетна заради връзката с турската граница.
   

Дарения за бедствието вместо букети за 15 септември

Парични дарения за бедстващите в засегнатите от потопа райони в общината, вместо цветни букети, пожелаха за първия учебен ден учители от димитровградското СОУ "Любен Каравелов". Решението е взето на проведен тези дни педагогически съвет.
   

Страница 3 от 628

В момента има 606 посетителя в сайта

Login Form