Неделя, Декември 21, 2014
   
Text Size

Реклама

Get Adobe Flash player
runamit

Новини

Шум и Блясък

Региона

Пиян селянин смаза от бой майка си във Воден

Пиян селянин е арестуван, след като преби жестоко 67-годишната си майка в димитровградското село Воден, съобщиха от полицията. Задържаният е 34-годишният безработен Райко Стефанов. Той живеел в къщата на родителката си и често се напивал, съобщиха запознати със случая.
   

Реките Тунджа и Марица превърнаха Одрин в езеро

Старият мост над Тунджа на входа на Одрин, откъм България, е под вода. За това съобщиха вчера турските медии. Комшиите подготвят евакуация на кварталите, които са в близост до реките Тунджа и Марица. Нареждане за това е дал валията, съобщава edirnehaber.org.
   

В Свиленград правят диги от чували по Марица

Няма опасност за хората в село Тракиец, преливането на язовира е нормално положение, но обемът му все още не е запълнен. "Тракиец" се изпуска, като на секунда се освобождават по 4 кубика. В момента има 99.6 млн. куб. метра при капацитет от 114 млн. кубика.
   

19 села на водоноски

19 села са без вода и минават на цистерни, съобщиха вчера от областната администрация. Това са населените места в общините Свиленград, Любимец и Харманли, които се снабдяват от помпена станция Момково. Тя бе потопена, след като се скъсаха диги по Марица.
   

Стена затисна строител, спука му далака

В тежко състояние е 64-годишният строител Кирил Табаков, след като стена се срути и го затисна в хасковското село Родопи. Работникът от димитровградска фирма бил откаран в ОАИЛ на болницата в областния град с травми в таза, гърдите и спукан далак. Извършена му е спешна операция, която стабилизирала състоянието на Табаков.
   

Страница 3 от 648

В момента има 549 посетителя в сайта

Login Form