24.04.2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

Финакорп
Марица новини от Пловдив

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Шум и Блясък

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Хасково

МЗ: Най-лошата питейна вода е в Хасковско

ХАСКОВО
Георги ДИМИТРОВ

Най-лошата питейна вода, която тече от чешмите у нас, е в Хасковско. При изследване на проби там са открити отклонения по показателите за цвят, мирис, вкус, мътност. Установено е повишено количество на нитрати, манган, флуор, арсен. Проблемът не е в самия град Хасково, а в течащата от крановете вода в Димитровград, Меричлери, Симеоновград, Свиленград и др., изброи д-р Димитър Димитров, началник на отдел “Държавен здравен контрол” в Министерството на здравеопазването.
 

BG патент - Хасковлия с книжка за мотор още от утробата на майка си

Системата  тотално бърка Владко Вълков, издават му изпълнителен лист с грешно ЕГН
 ХАСКОВО
Цанка СЕМЕРДЖИЕВА

Чиновници неглижират личните ни данни, а това освен куриозни  и абсурдни  ситуации, ражда и сериозни проблеми и нанася щети на гражданите.
Лицето Владко Вълков например, според КАТ, има шофьорска книжка  за категория „А” от 21 август 1953 г.
 

Тарикати с менте полицейски стикери затапват „Лебеда”

Безразборно  паркиране  влудява живеещи в пресечките до ОДП, няма файда от жалбите  им

ХАСКОВО
Весела ТОДОРОВА

Тарикати със стикери  на полицията паркират нагло по тротоарите до  „Лебеда”.  Бял мерцедес  със син знак на предното стъкло „Група „Престъпления по пътищата” ОД МВР - Хасково” и лада със същия стикер на страничното, престояха  необезпокоявани  часове наред вчера току  под терасите на блок 3, видя „Хасковска Марица”.  Завоят до бул. „България” пък бе затапен от сив  Фиат Брава със стикер  на прозореца до шофьора „Република България. Национална полиция”.
   

Кандидат-кметовете на ГЕРБ ясни до 30 май

Общинските събрания определят номинациите до дни, чакат одобрение на Изпълнителната комисия

ХАСКОВО
Иван КОЛЕВ

До края на месеца ще станат ясни кандидат-кметове на ГЕРБ в областта, научи “Хасковска Марица”. Сроковете за провеждането на общинските събрания, които трябва да утвърдят кандидатурите, бяха спуснати на последното областно събрание в началото на седмицата. Датите за провеждането на форумите са от 23 до 27 май. Близки до делата на герберите казаха, че на местата, където структурите не могат да се обединят около една личност, то няколкото кандидатури ще бъдат предадени на Изпълнителната комисия /ИК/ в централата на партията.
 

Езиковата с трима лауреати от олимпиада по английски

ХАСКОВО
Весела ТОДОРОВА

8-класникът от ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров” – Хасково Борис Костадинов и 10-класничката Михаела Панайотова завоюваха втори места на Националната олимпиада по английски език. Петима финалисти представиха Езиковата на престижния форум в Ловеч, като лауреат е и абитуриентът Георги Бойчев, класирал се на пето място.
   

Страница 848 от 903

В момента има 486 посетителя в сайта

Login Form