Неделя, Август 02, 2015
   
Text Size

Реклама

Trakia_bus
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Работодатели вземат пари за безопасен труд

Безвъзмездно финансиране от 50 до 200 хил. лв. могат да получат малки, средни и големи предприятия.
От 50 хил. лв. до 200 хил. лв. могат да получат безвъзмездно работодатели от малки, средни и големи предприятия, за безопасен труд. Агенцията по заетостта стартира процедура за подбор на проектни предложения в рамките на приоритетна ос 2 - "Повишаване на производителността и адаптивността на заетите" от Оперативна програма "Човешки ресурси".
 

Съдът отказа да касира избори на две села, мълчи за Емо Г.

Нарушение на изборния процес в хасковските села Динево и Войводово има, но те не са оказали влияние върху крайния резултат от вота. В това са категорични магистратите от Хасковския административен съд /ХАС/, които отказаха да касират изборите за кметове на кметства в двете населени места.
 

40 безработни на курс по културен туризъм

40 безработни младежи от общината ще могат да намерят реализация като специалисти в туристически фирми и агенции след завършване на курс по културен туризъм.
   

И лекарите ще стават доносници на ДАНС

Почти всички професии както и съсловните организации задължени да шпионират и докладват в дирекция “Финансово разузнаване”.
Почти всички професии както и съсловните организации са задължени от новия Закон за мерките срещу изпирането на пари да докладват незабавно в ДАНС при всеки съмнителен случай.
 

Бърза помощ не ще да влиза в болницата

Идеята за преминаването на Центровете за спешна помощ към областните болници е пълна импровизация, която допълнително ни изръсва адреналина. Не приемаме реформата, защото не я разбираме и не виждаме реална полза  нито за нас, нито за пациентите .
   

Страница 848 от 1034

В момента има 1083 посетителя в сайта

Login Form