Вторник, Юни 30, 2015
   
Text Size

Реклама

hhh_new
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

“Райкомерс” осъди общината за половин милион

Пореден дълг висна със страшна сила върху издънения бюджет на Хасково

Община Хасково бе осъдена да плати 503 хил.лв. на "Райкомерс конструкшън" АД. Това постанови Хасковският окръжен съд /ХОС/ с решение от вчера, по облигационното дело на столичната компания срещу общината. Фирмата си търсеше неразплатената сума от 2009 г., по ремонта на напорния водопровод на т.нар. втори подем.
 

Десант на титуловани медици в Хасково този петък

Специалисти от “Токуда” оперират шестима в Очно, неврохирурзи идват на работна среща в МБАЛ

Десант на титуловани медицински специалисти от София ще има този петък в МБАЛ - Хасково.  Д-р Веселин Даскалов - началник Очно отделение в "Токуда Болница" София и  ординаторът д-р Владимир Чаушев, ще оперират пациенти в Офталмология. За хирургическата интервенция са определени шестима болни.
 

Малчугани учат пътните знаци

В  ОДЗ "Осми март" вчера започна вторият  етап от инициативата на Районната здравна инспекция за опознаване на пътните знаци и правилата за движение по пътищата.
   

Строителството в областния град в застой

Едва 29 са издадените разрешителни за строеж на нови сгради в цялата област за третото тримесечие на годината. Това са предимно малки постройки, тъй като в сградите има 30 жилища, показват данните на НСИ.  Това означава, че строителството продължава да е в застой.
 

Иван Петров: Георги Иванов иска да се скрие зад депутатския имунитет

Струпаха му се много неща и те ще намерят реален израз, убеден е депутатът
Не може организираната престъпност да ти пази гърба, възмущава се областният лидер на ГЕРБ


"След две години Георги Иванов ще търси възможност да се скрие зад депутатския имунитет в Народното събрание. Това му е единственият вариант за спасение. Друг път няма. Иска да стои още време в кметството, за да не го ровят, защото вероятно има от какво да се притеснява. Просто му се струпаха много неща и те ще намерят реален израз. Проблемът на Георги Иванов е, че не се съобразява с институции, правов ред, мисли си, че е над закона. А това рано или късно няма как да не даде своето отражение".
   

Страница 848 от 1025

В момента има 437 посетителя в сайта

Login Form