Неделя, Април 19, 2015
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

реа
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Ивайловград получи вила „Армира”

Римската вила „Армира” и Античния некропол предоставя безвъзмездно на община Ивайловград областният управител Ирена Узунова. Община Димитровград получава 40 дка земя, която е част от археологическия паметник на културата „Светилище на нимфите”.
 

Гимназисти “катастрофират” след употреба на алкохол

Ученици "катастрофираха" след симулирана употреба на алкохол пред хасковската Професионална гимназия по механоелектротехника. Те разбраха какви са последиците от безотговорното шофиране като се включиха в кампанията "Избери своя път".
 

Петима арестувани за дрога, дилър ползва сина си за покритие

Криминалисти атакуват апартамента на пласьора, разработвали го от 2 месеца.
Петима криминално проявени хасковлии са задържани за съхранение и разпространение на дрога, информираха от областната дирекция на МВР в Хасково. В сряда, след 2-месечна разработка, проведена от служители на сектор "Криминална полиция", в момент на продажба на марихуана е задържан 36-годишен мъж.
   

Холандски ВУЗ търси студенти от региона

Холандският  университет  "Ван Хол Ларенстейн" ще представи своите специалности и форми на обучение на среща с кандидат-студенти в Младежки център, в понеделник.
 

След месец разсекретяват проверка на Сметната палата

Пълен одит на финансовото управление на община Хасково за 2010 г. е направила Сметната палата, става ясно от официално съобщение, публикувано в сайта на ведомството. Докладът е връчен на 30 септември 2011 г. на в.и.д. кмет Недялка Станева. Засега обаче констатациите в него са засекретени.
   

Страница 848 от 1008

В момента има 295 посетителя и 4 потребителя в сайта

Login Form