Неделя, Февруари 07, 2016
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

hhh_new
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Пазят стената на яз. Елена

Постоянни наблюдения се правят на стената на язовира в хасковското с. Елена , заради опасения от скъсване.  Превантивните мерки са предприети заради това, че водата е преляла стената в понеделник вечерта.Струята е отмила гърба на оградителното съоръжение и е образувала ров.
 

Спряха автобусите от Хасково

Много от рейсовете не тръгнаха вчера, заради лошата метеорологична обстановка

Голяма част от междуградските автобуси не тръгнаха от Хасково. Причина за това стана обилният снеговалеж и трудното придвижване по пътищата, а на места и невъзможността да се пътува, информираха от местната автогара.
 

Огнеборци отводниха 50 обекта за денонощие

Само за денонощие пожарникарите са обслужили  близо 50 сигнала. Това информираха от Областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението".
   

Потопът взе 8 жертви

Голяма вълна удари Бисер, събори мостове, хора бедстват из областта
Небивало водно бедствие удари областта. 3-метрова вълна  заля харманлийското с. Бисер и взе 3 жертви.  Други две намериха смъртта си по пътя към Иваново. Семейство загина в колата си между маджаровските села Бориславци и Малки Воден. Жител на Лешниково почина от инфаркт при вида на давещия се добитък.
 

Имоти за милиони се рушат в Хасково

Няма интерес към обявените за продажба имоти на  Министерството на отбраната в Хасково, въпреки че са на атрактивни места. На проведения през м.г. търг за два имота на ул. "Булаир" , кандидати не са се явили, предстои  нов.
   

Страница 848 от 1097

В момента има 807 посетителя в сайта

Login Form