Четвъртък, Юни 30, 2016
   
Text Size

Реклама

vet_med_2015
nov-vek_prevodi

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Благой Ставрев, който уби жена си, застава пред съда

2 г. 48-годишният мъж от Любимец крие трупа в кладенец, провалил се на детектор на лъжата
До месец Хасковската окръжна прокуратура ще повдигне обвинение срещу Благой Ставрев, който бе задържан в края на 2010 г. за зловещо убийство на съпругата си в Любимец.
 

ХАС решава за глобите с фиш до месец

Дали да отпадне увеличението на глобите от 50 до 500 лв., което е регламентирано в наредба на община Хасково за обществения ред за ползване на пътни превозни средства ще реши  до месец Хасковският административен съд.
 

Търсят 100 млн. лв. за бившите вилни зони

Общината кандидатства първо с проект за канализация на Кенана, чака одобрение до 3 месеца
Инвестиционните проекти за изграждането на водопроводна и канализационна мрежа за четирите бивши вилни зони Кенана, Изгрев, Орфей и Каменец са вече готови. Това обявиха вчера от община Хасково.
   

Трима декларират доходи по над половин милион

Трима жители на областта декларираха доходи от миналата година над половин милион лева. Това показват подадените до момента годишни данъчни декларации от физически лица, съобщиха от НАП.
 

Погват търговци за незаконни торбички

Експертите на РИОСВ - Хасково започнаха проверки в малките търговски обекти в региона за употребата на полимерни торбички до 15 микрона. Целта е да се установи дали е внесена продуктовата такса в Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), както е по Наредбата за определяне на реда и  размера за заплащане на продуктова такса, след употребата на които се образуват масово разпространени отпадъци.
   

Страница 848 от 1133

В момента има 406 посетителя в сайта

Login Form