19.04.2014
   
Text Size

Реклама

Финакорп
Марица новини от Пловдив

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Шум и Блясък

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Хасково

Ученици от ОУ „Иван Рилски” показват „Болната планета”

ХАСКОВО
Весела ТОДОРОВА

Сценка „Болната планета” представиха на английски език третокласници от ОУ „Иван Рилски” в Младежки център вчера. Пиеската бе гвоздеят в концерта, който възпитаниците на школото изнесоха пред гости от Испания, Турция и Полша. Техните връстници са в Хасково на международен ученически обмен по проект "Пазители срещу глобалното затопляне”.
 

12 деца с награди от “Хлябът наш”

ХАСКОВО
Анета КУТЕЛОВА

12 деца от Хасково спечелиха  награди  на националния конкурс “Хлябът наш”, съобщиха от  ОП “Младежки център”-Хасково. В конкурса участие са взели 22 хасковски ученици от 3 до 12 клас. Форумът  се провежда за 13-та поредна година, като тази година участваха  1200 деца от цялата страна.
 

300 искат да са стажанти в ЕВН

ХАСКОВО
Петя ГЕОРГИЕВА
За 6-и пореден път ЕВН България предоставя възможност и през лято 2011 талантливи младежи да придобият опит. Над 300 желаещи подадоха документите си за кандидатстване по програмата за летни стажове „Младежи с бъдеще”. Срокът за кандидатстване изтече в края на април.
   

Куриерски служби носят окъснели декларации

ХАСКОВО
Сия СТОЯНОВА

Огромни опашки от чакащи се извиха в хасковския офис на НАП във вчерашния последен ден за деклариране на доходите от м.г. Много от данъкоплатците  дойдоха в последния ден, тъй като не знаеха, че са длъжни да подадат декларации. Това са предимно граждани, които през м.г. са сменили местоработата си или са останали без такава. Някои дължаха стотинки на хазната.
 

Убиецът Младен остава в ареста

ХАСКОВО
Светла ВЪЛКОВА

Хасковският окръжен съд остави в ареста 30-годишния Младен Младенов, обвинен за убийството на 78-годишната Милка Стефанова от с. Корен. Гнусното деяние, извършено около Великден, потресе областта.
   

Страница 848 от 902

В момента има 407 посетителя в сайта

Login Form