Събота, Август 30, 2014
   
Text Size

Реклама

runamit.png
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

21-годишна, скрила близо кило хероин в бельото си, припадна в съда

Периян и брат й Междун ги грози затвор от 15 до 20 години,  обвинени са в трафик на дрога

ХАСКОВО
Анета КУТЕЛОВА


21-годишната Периян Камберова, заловена  на границата миналия ден с укрит хероин в бельото си, припадна в съда вчера, докато се гледаше мярката й за неотклонение. Наложи се да бъде извикан медицински екип. Оказа се, че жената е с тахикардия и завишено кръвно налягане. Впоследствие тя бе стабилизирана. Това не попречи на Окръжния съд да я остави в ареста заедно с 24-годишния й брат Междун, който вече има криминално досие.
 

Експертизи показват качеството на предизборния асфалт

ХАСКОВО
Анета КУТЕЛОВА


При закрити врата ще бъдат определени вещите лица за назначените съдебно- икономическа и съдебно- техническа експертиза  по делото за запорираните сметки на община Хасково. Делото е заведено от  “Европът 2005” , която претендира за  неизплатени извършени услуги за ремонтни дейности през 2007 г. Става въпрос за 3 087 554 лв., заради които фирмата блокира сметките на общината.
 

Младежи се обучават в доброволчество

ХАСКОВО
Виолета ВАСИЛЕВА

     
16 хасковски младежи  от Сдружение „Таланти” преминаха  първи обучителен тренинг по темата за доброволчеството и работата в екип. Той се проведе през уикенда  в  хотелски комплекс „Дружба”.
Младите хора се обучаваха интензивно и едновременно с това много се забавляваха.
   

Двама наши номинирани за кандидат-президент на левицата

ХАСКОВО
Иван КОЛЕВ


Хасковският депутат от БСП Емилия Масларова и бившият кмет на Димитровград Ангел Найденов, са два от вариантите за кандидат-президент на социалистите. Това стана ясно на конференцията, провела се в петък. Найденов е получил номинацията от общинската структура в Перник, а Масларова - от няколко организации в страната.
 

ВСС гласува за Росен Русев в четвъртък

ХАСКОВО
Иван КОЛЕВ


Кандидатурата на Росен Русев за председател на Апелативния специализиран наказателен съд  ще бъде гледана в четвъртък от Висшия съдебен съвет /ВСС/. Точката е залегнала под номер две в дневния ред на предстоящото заседание на висшите магистрати. На него ще бъдат разисквани и другите предложения за съда антимафия и специализираната прокуратура.
   

Страница 848 от 942

В момента има 1017 посетителя в сайта

Login Form