Сряда, Юли 30, 2014
   
Text Size

Реклама

runamit.png
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Шлосер се потроши при злополука в цех

ХАСКОВО
Анета КУТЕЛОВА


45-годишният Димитър Игнатов се потроши при падане в работно хале в района на „Химмаш” вчера сутринта. Игнатов е шлосер по професия, командирован бил от Плевен. Вчера трябвало  да завари цистерна, качил се на маса, която е била на височина 2 метра от земята. “Подхлъзнах се и паднах”, разказа пострадалият. При падането бил затиснат от тежък метал, нямал е предпазна каска.
 

Военен помля 31-годишен с бухалка

Скандал между приятели в Болярово прати в болницата свидетел на разпрата  

ХАСКОВО
Анета КУТЕЛОВА


Военен от Кърджали помля 31-годишен хасковлия с бухалка миналта вечер около 22 часа на улица “Хасковска” в кв. Болярово. Междуличностен скандал, който се е разразил между други двама от компанията му, е станал причина за откарването на хасковлията в болница, съобщиха от пресцентъра на МВР в Хасково.
 

Затварят „Раковски” за пешеходци

ХАСКОВО
Сия СТОАЯНОВА

Временна организация на движението ще бъде въведена по бул. „Раковски” заради ремонтни дейности.
   

Паяк пуска кола по полицейска заръка

ХАСКОВО
Георги ДИМИТРОВ


Паяк на общинското предприятие “Паркинги и гаражи” вдигна и освободи по доста съмнителен начин неправилно паркирал автомобил на улица “Стефан Караджа”, видя репортер на “Хасковска Марица”. Случката се разигра вчера сутринта. Малко след 9:30 общинският паяк, обикалящ отсечките около “Драгоман”, локализира БМВ, спряно на тротоара пред т.н “червена къща” – централата на БСП. Служителите веднага закачиха возилото и започнаха да го вдигат и подготвят за откарване на наказателния паркинг на площадка “Спартак”.
 

Неразплатен дълг на кметството трупа 30 хил. лв. лихви на месец

30 хил.лв. на месец трупа лихви кметството по неразплатен дълг  

Казусът с „Европът 2005” ясен след минимум година, до месец съдът решава дали да замени запора с обезпечение на недвижим имот

ХАСКОВО
Георги ДИМИТРОВ


По 30 хил.лв. на месец лихви трупа община Хасково към “Европът 2005”. Това стана ясно на вчерашното заседание в Хасковски окръжен съд /ХОС/. Наказателната лихва се сформира върху неразплатените от администрацията обществени поръчки за 3 млн.лв.,  заради които фирмата прибягна до крайния ход с блокиране на авоарите на администрацията.
   

Страница 848 от 932

В момента има 187 посетителя в сайта

Login Form