Понеделник, Декември 22, 2014
   
Text Size

Реклама

stroi_dim
runamit

Новини

Шум и Блясък

Хасково

ГЕРБ поведе с 1:0, прецака БСП с местата в ОИК

Социалистите втори по квоти, но без позиции в избирателните  комисии

Столетницата “проби” само в Хасково и Баните, другаде остана с пръст в уста


Върховният административен съд /ВАС/ отхвърли всички жалби по съставянето на Общинските избирателни комисии по места. Не бяха уважени исканията на структурата на ДПС в Хасково против решението на ЦИК за сформиране на ОИК Хасково. Бе узаконена и комисията в Харманли, обжалвана и от ДПС, и от БСП. До редакционното приключване нямаше становище по другите възражения - на Ивайловград, Димитровград и Свиленград, но и там се очакваше резултатът да е същият.
 

Тийнейджъри се нахъсват за пиячка във Facebook

Правят си ежедневни запои по стълбите към Девата

"За да нямаш махмурлук, не изтрезнявай". Така се казва една от най- посещаваните от тийнейджърите  страница в социалната мрежа Facebook. Тя има над 15 400 почитатели, все млади хора, още по- лошото е, че изобилстват 15-16- годишните .
 

Почернени родители правят подписка срещу институциите

Национална подписка за по- строги наказания за шофьорите - убийци, започват днес родителите на загиналите навръх Великден  деца в Симеоновград. В подписката се настоява за по- високи санкции за  водачите, които управляват МПС без книжки, превишават скоростта, употребяват алкохол или силно упойващи вещества и отнемат предимството на пешеходците. В борбата им за справедливост, почернените родители са подкрепени от близките на Валя,  чийто живот бе отнет на пешеходна пътека в Бургас.
   

Крадецът от пощата в Болярово остава в ареста

Емил Русев, който обра пощата в кв. “Болярово” посред бял ден на 14 юни, имал здравословни проблеми, но това не бе причина за Хасковския окръжен съд да го освободи от ареста. Харманлиецът заяви на вчерашното заседание за промяна на наложената му мярка, че белият му дроб бил задръстен и страдал от болно сърце, имал и ниско кръвно. Налагало му се непрекъснато да търси медицинска помощ и тропал по вратите.
 

СДС издига Делян Делчев за кмет

СДС ще издигне кандидатурата на председателя на Общинския съвет Делян Делчев за кмет на Хасково, разкри самият той пред репортер на вестника.
   

Страница 848 от 979

В момента има 347 посетителя в сайта

Login Form