Четвъртък, Октомври 02, 2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

Финакорп
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

РЗИ: 16 басейна в региона изрядни

ХАСКОВО
Анета КУТЕЛОВА


Регионалната здравна инспекция отбелязва спад в броя на вирусните заболявания. Сега се наблюдава по-спокойна обстановка  в сравнение с миналата година,  няма взривове на заболявания, както е по морето.  През юни в областта са регистрирани 75 случая на ентероколит, докато за същия период на миналата година случаите са с 20 повече.
 

Ново обвинение срещу кмета Иванов

Според прокуратурата градоначалникът е злоупотребил с част от сумата за разчистването на терена за “Билла”

ХАСКОВСКА МАРИЦА


Ново обвинение е повдигнато срещу кмета на Хасково Георги Иванов.То е заради съмнения за злоупотреба с част от парите, дадени от търговската верига “Билла” за разчистването на терена срещу хирургическия блок. Припомняме, че тогава австрийският консорциум преведе 300 хил.лв., за да се освободи мястото, където трябваше да се направи новият хипермаркет.
 

ДПС залага на Рамадан Аталай в Смолян

ХАСКОВО
Георги ДИМИТРОВ


Бившият хасковски депутат от ДПС Рамадан Аталай, най-вероятно ще бъде кандидат-кметът на Движението за Смолян. Новината бе индиректно потвърдена и от областния лидер на Догановата партия в града край Родопите Салих Аршински.
   

Бандата на Златко остава в ареста

ХАСКОВО
Галя КОСТОВА


Бандата на Златко, тормозила 2 години областта, ще остане в ареста. Това  реши Хасковският окръжен съд, след като тримата задържани  обжалваха наложената им от харманлийските магистрати мярка за неотклонение “задържане под стража”.
 

Експертиза бави погребение 17 дни

ХАСКОВО
Анета КУТЕЛОВА


17 дни след убийството му близките на Христо Василев не могат да го погребат. Трупът е в моргата, а роднините ще плащат за това. Причината е, че не е изготвено заключението по първоначалната експертиза,  научи “Хасковска Марица”.
   

Страница 848 от 957

В момента има 274 посетителя в сайта

Login Form