Понеделник, Май 02, 2016
   
Text Size

Реклама

vet_med_2015
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Общината прецака инвалидите с 1000 лв.

Парите за трети транш от субсидията стигнали само за дружествата на слепите и диабетиците
Клубът на инвалидите в Хасково е получил само 2 500 лв. от общинската субсидия за 2011 г. Това е с 1000 лв. по-малко, отколкото са били изплатени на другите две дружества на хора с увреждания - на слепите и на диабетиците.
 

В СОУ “В. Левски” с розови ленти срещу тормоз

Ученици от СОУ "В. Левски" - Хасково, заложиха на розовото вчера. Възпитаниците на най-старото хасковско школо първи в региона се присъединиха към Световния ден за борба с тормоза в училище и завързаха розови ленти  като символ за ненасилие.
 

Бизнесът залага на свиване на разходите

94 на сто от фирмите имат забавени плащания, сочи проучване на БТПП
Докато държавата се раздира от скандалите с огромните бонуси в администрацията, бизнесът се чуди как да оцелее, свивайки разходите.
   

Свидетелката Радка на Черния Великден - в Италия

Свидетелката Радка, която е призована по делото за Черния Великден била в Италия и вероятно няма да се яви в залата днес. Момичето е шофирало втората кола след Опел Вектрата, в която са пътували  Данаил Георгиев и Живко Желев,подсъдими за трагедията в която загинаха шестима младежи, а други двама бяха ранени.
 

С 2 бона глобиха собственик на куче, нахапало дете

2000 лв. глоба и наказание "пробация" наложи Хасковският районен съд на 29-годишния Христо Христов от Хасково, чийто питбул нахапа жестоко 10-годишния Теодор Жеков. Инцидентът стана на 2 август м. г. пред кварталния магазин на ул. "Извор" в областния град.
   

Страница 848 от 1117

В момента има 1454 посетителя в сайта

Login Form