Вторник, Май 24, 2016
   
Text Size

Реклама

pgvmsz
nov-vek_prevodi

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Разходката на кучета на 5 места в града

Пет са местата в града, където собствениците на кучета ще могат да разхождат своите домашни любимци. Терените за свободно пускане на четириногите са определени със заповед на кмета Георги Иванов от 7 март т.г.
 

Граждани: Казармата на “Ген. Колев” пада

Стената на бившето поделение на ул. "Ген. Колев" ще се срути всеки момент. Тя е  наклонена, преди време крадци направиха дупка  и влизат безпрепятствено, сигнализираха хасковлии,  живеещи  в  къщите и блоковете на улицата. Вече не знаем към кого да се обърнем, тука става разграбване на държавно имущество, въпрос на време е някой от крадците да намери смъртта  си  под  старите  почти  рухнали стени, коментира Янка Ванева. 
 

Тянкова: Съдии искат стария модел на ВСС

За единен за всички съдилища програмен продукт за случайно разпределение на дела, настояват още магистратите

Връщане към стария модел на Висшия съдебен съвет /ВСС/ е едно от предложенията за промени в Закона за съдебната власт.  Исканията за реформи бяха представени на проведения през седмицата в столицата Форум на съдилищата в България. В него участваха магистрати от всички районни съдилища в областта, както и от окръжния.
   

Спипаха контрабандни цигари в нелегално такси

118 кутии безакцизни цигари иззеха димитровградските полицаи при прверка на лек автомобил Опел Кадет. Колата била шофирана от 47-годишен димитровградчанин. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на МВР.
 

С 23 на сто скочиха застраховките на имоти

Потопът повиши интереса, хората се юрнаха да сключват  полици за жилища в града

С 23 на сто са скочили застраховките на имущество на физически лица през февруари т.г., в сравнение със същия месец на м.г. Това съобщи Дарина Кафтанска, генерален представител на "Алианц България холдинг" в Хасково. Ръстът на имуществените застраховки в областта се наблюдавал веднага след потопа в с. Бисер на 6 февруари.
   

Страница 848 от 1124

В момента има 383 посетителя в сайта

Login Form