Неделя, Октомври 04, 2015
   
Text Size

Реклама

hhh_new
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Хасково

Инсталират нивомери по бензиностанциите

Данни за количествата продадени горива ще подават от пролетта на следващата година бензиностанциите у нас. Това ще стане с инсталирането на нивомерни устройства, които ще отчитат и подават автоматично информация към НАП за продадените горива в обектите. Срокът за внедряването на тези устройства е в края на март 2012 г. В момента бензиностанциите отчитат по електронен път оборотите си в НАП, което стана възможно със свързването на фискалните им устройства с приходната агенция.
 

Хасковско става Клондайк за собствениците на земя

Турци и гърци са привлечени от ниските разходи за ренти и труд

Районът на Хасково се очаква да се превърне в своеобразен Клондайк за собствениците на земеделски земи през 2012 г. Това прогнозира Борислав Петков, председател на управителния съвет на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи, съобщи Investor.bg.
 

Договорът на “Дусман” изтича, обявиха нова поръчка за 12 млн.лв.

Търсят кой да доставя топла манджа в детски градини, социални и здравни заведения

Нова обществена поръчка за доставката на храни за детски, социални и здравни заведения обяви община Хасково. Контрактът с фирмата, извършвала тази дейност досега - "Дусман", е изтекъл още през юни, показа репортерска проверка. Макар и малко късно администрацията все пак стартира нова процедура.
   

Румен Леонидов номиниран за наградата "Иван Николов"

"Сляпа неделя" на Румен Леонидов е на път да грабне наградата за най-силна стихосбирка за 2011 г. Тя е сред номинираните книги на пловдивската издателска къща "Жанет 45", което след броени дни ще връчи  за 17-и път Голямата награда за поезия  "Иван Николов".
 

Пренебрегнати учители: Цанков назначава и уволнява във ФСГ, сякаш му е собствена фирма

Директорът на Финансово-стопанската гимназия "Атанас Буров" Цанко Цанков назначава и уволнява, сякаш ФСГ му е собствена фирма. В това са убедени, пренебрегнати учители, които така и не са успели да се доберат до работни места в школото. Болката си вчера те изплакаха пред журналисти на нетрадиционно за подобен случай място - офиса на "Атака".
   

Страница 848 от 1051

В момента има 976 посетителя в сайта

Login Form