Събота, Ноември 01, 2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

Финакорп
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Осъдиха учител за 2 телефонни измами

Миналата година тогавашният учител Иван Славов бе зрелищно арестуван в Хасково Снимка от архива8 месеца условно получи вчера за 2 телефонни измами бившият вече учител по физическо Иван Славов от хасковската гимназия по механоелектротехника "Стойчо и Кица Марчеви". Изпитателният срок на наказанието му да е 3 години, реши Хасковският районен съд. Решението подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред окръжните магистрати.
   

Забързан ван смля кон за кюфтета

Войната по пътищата в региона взе вчера в Хасково и първата си животинска жертва. Ван "Хюндай" се вряза в задницата на каруца, в която се возеха майка и син, и уби теглещия талигата кон Боби. Катастрофата стана сутринта на жп надлеза в областния град.
   

Спряха продажбата на болницата в Симеоновград

Спряна е продажбата на фалиралата болница в Симеоновград. Общината, която е едноличен собственик на здравното  заведение, е завела дела, с които да докаже нищожност на договор за заем, който стои в основата на исканията за продажба.
   

Хелоуин събра 1500 лева за “Климент”

С над 1500 лева ще бъде подпомогнато наводненото училище "Климент Охридски" в Хасково.
   

Закриват “Паркинги и гаражи”

Общинското предприятие "Паркинги и гаражи" ще бъде закрито от 1 декември т.г.
   

Спряха продажбата на болницата в Симеоновград

Спряна е продажбата на фалиралата болница в Симеоновград. Общината, която е едноличен собственик на здравното  заведение, е завела дела, с които да докаже нищожност на договор за заем, който стои в основата на исканията за продажба.
   

Пъдим израелски бизнесмен за измами във Франция

Моше Леиб издирван от прокуратурата в Бордо за банкови шашми с 80 328 евро, подготвял и други удари
Да бъде екстрадиран във Франция израелският бизнесмен с румънски паспорт Моше Леиб. Това реши Хасковският окръжен съд.
   

21 искат помощ за наводнени къщи

21 молби за отпускане на еднократна помощ са подали собственици на наводнени къщи от трите най-пострадали от бедствието села в общината  - Клокотница, Въгларово и Гарваново.
   

Кметът: Реката не преля, а пое целия водосбор

Хасковската река не преля в събота, а пое целия водосбор от северния и южния край на града. Това се вижда и от многобройните снимки, документирали съботното наводнение в Хасково. Така кметът Георги Иванов коментира потопа, наводнил частни и обществени сгради и търговски помещения.
   

Буря за малко да спре клетвата на депутата Иванов

Буря в Бяло море за малко да стане причина хасковският депутат Станислав Иванов да се закълне. През уикенда избраният за народен представител от Реформаторския блок бил със семейството си в Гърция, на остров Тасос. Лошото време станало причина да спре движението на фериботите.
   

Страница 1 от 482

В момента има 318 посетителя в сайта

Login Form