Неделя, Септември 25, 2016
   
Text Size

Реклама

pgvmsz
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

alfa-metal

ТЪРСИ СЕ ЧЕРЕН МЪЖКИ ПИНЧЕР

ТЪРСИ СЕ ЧЕРЕН МЪЖКИ ПИНЧЕР-стандарт, около 3 кг., ИЗГУБЕН НА УЛ. РОДОСТО, КВ. ОВЧАРСКИ, ГР.ХАСКОВО. ОТГОВАРЯ НА ИМЕТО СЪБИ. ИЗГУБЕН Е СЪС СИНЯ КОЖЕНА КАИШКА НА ВРАТА,  КОЙТО ГО НАМЕРИ МОЛИМ ДА НИ ГО ВЪРНЕ ИЛИ АКО МОЖЕ ДА НИ ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО, АКО НИ ГО ВЪРНЕТЕ ЩЕ СМЕ ВИ БЛАГОДАРНИ ОТ СЪРЦЕ,  ДАВАМЕ И ПАРИЧНА НАГРАДА, КОЯТО Е ДОСТАТЪЧНА ЗА СТОЙНОСТТА НА ПОРОДАТА. МОЛИМ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ТЕЛЕФОН 0885664450
   

Адвокат Ташев се пребори с ВСС

Адвокат Тодор ТашевАдвокатът от хасковската колегия Тодор Ташев се пребори с Висшия съдебен съвет (ВСС). Юристът успя да прокара промени в Закона за съдебната власт. Те влязоха в сила преди дни и според тях съдилищата в страната ще възлагат вземанията си на агенцията по приходите и на държавните съдебни изпълнители.
   

Персонал без договори бяга от инспектори

Трима души, работещи без трудов договор, са хванати при започналите в края на миналата седмица проверки по кръчмите в парковете. Няколко други пък са се изнизали по най-бързия начин от работното си място през задния вход, за да избегнат обясненията с инспекторите.
   

Отказаха евтино топло на 686 бедни

686 социално слаби от областта не са одобрени за енергийни помощи през зимата.
   

Топъл обяд за 350 бедни от община Хасково

Топъл обяд ще получат 350 социално слаби от община Хасково. Една трапезария ще храни крайно нуждаещите се в областния град. Тя се намира на улица "Кресна" N1. За първи път храна ще се раздава и на хората в нужда по селата в цялата община.
   

До месец почва санирането в Хасково

До края на тази година и в Хасково ще има санирани жилищни сгради по националната програма. Съвсем скоро, вероятно още следващия месец, работата ще започне по първите одобрени 19 панелни сгради, съобщиха от общината.
   

Хасковлия печели повече от банкер, опложда изкуствено пчели

30-годишният Антон Госпов е роден в Хасково. До 15-ата си година е живял в с. Въгларово.
   

Премахват паркингите над реката в Хасково?

Паркингите над реката в Хасково да бъдат премахнати, за да се възстанови екоравновесието в централната градска част. Това е един от изводите, залегнал в заданието за изготвяне на общия устройствен план на Хасково, видя наш екип.
   

Наеха първите 100 от общо 3000 работници в японския завод

В новостроящия се завод на “Язаки България”  край димитровградското село Крепост вече са наети на работа 100 човека.
   

Турчин поиска да го екстрадираме в родината му

Издирваният от турската прокуратура Дурмуш Юшеимез сам настоя вчера пред Хасковския окръжен съд да бъде екстрадиран в родината си по възможно най-бързия начин. 46-годишният мъж е обявен за издирване от властите на съседната ни държава, защото е осъден на 25 месеца затвор.
   

Страница 1 от 574

В момента има 395 посетителя и 1 потребител в сайта

Login Form