Сряда, Октомври 07, 2015
   
Text Size

Реклама

реа
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

1000 лв. стигна декар земя в Хасковско

До 1000 лева за декар достигна земеделската земя в хасковското село Стамболийски, научи "Хасковска Марица" от свои източници. Продаденият на тази цена парцел от няколко декара се намира на хубаво място и е с поливна вода.
   

Дебати за електронното гласуване в Хасково

Аргументи "за" и "против" гласуването по интернет ще обсъждат експерти, участващи в национална кампания за референдума. Дебатите ще се  състоят  в хотел "Родопи" на 9 октомври 2015 г. от 15.00 ч.
   

3 г. решетки за зрелищно закопчан в болницата трафикант на дрога

Наказание от 3 г. затвор и 100 000 лева глоба за организиране на наркотрафик определи Хасковският окръжен съд на 48-годишния турски гражданин Али Оян.  Това стана, след като съдът одобри споразумение между прокуратурата и Оян. Присъдата е окончателна и влиза веднага в сила.
   

150 лв. /т дърва, липсват в складовете

150 лв. за тон удари цената на дървата за огрев в Хасково. В същото време твърдото гориво липсва по специализираните фирми в града. Складовете са празни, а гражданите са в паника, че ще останат без топло през зимата. Въпреки че суровина за огрев няма, в някои фирми изготвят предварителни списъци по реда на заявките от клиенти.
   

Първолачета с първа клетва - да учат

Първолаците в хасковското ОУ "Христо Смирненски" положиха първата си клетва. Те обещаха тържествено да учат и пишат редовно домашните си, да уважават своите родители, учители и другарчета.  
   

Търсят неизрядни торбички в региона по заповед на министър

Експерти от РИОСВ - Хасково извършиха проверки на 12 обекта по заповед на заместник-министъра на околната среда и водите Красимир Живков за пуснати на пазара полимерни торбички, съобщиха от екоинспекцията.
   

1 октомври - денят с много лица

Разнолик и многопластов е първият ден на октомври. Празнуват поети, музиканти, възрастни хора, вегетарианци, застрахователи... Национален празник е на Китай, Кипър и Нигерия. 1.10. е белязан през вековете от редица значими събития, чието ехо има отглас и до ден-днешен.
   

МБАЛ-Хасково пак с 3-членен борд

Бордът на директорите на областната болница ще бъде свит от петима на трима, научи наш репортер.
   

Дъжд и вятър днес, температурите падат

9,2 л на кв. метър бе падналият дъжд в Хасково към 16.00 часа вчера. Това е нормален и равномерен валеж, няма опасност от бедствено положение, каза дежурният метеонаблюдател от хасковската метеорологична станция Георги Димитров.
   

Дъжд и вятър днес, температурите падат

9,2 л на кв. метър бе падналият дъжд в Хасково към 16.00 часа вчера. Това е нормален и равномерен валеж, няма опасност от бедствено положение, каза дежурният метеонаблюдател от хасковската метеорологична станция Георги Димитров.
   

Страница 1 от 526

В момента има 440 посетителя в сайта

Login Form