Вторник, Юли 07, 2015
   
Text Size

Реклама

darvoto_priem
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

ssbalo_has

Снимат с камери среднощното порно в “Смирненски”

Каква ли гледка ще представляват видеозаписите от двора на училище "Христо Смирненски"? Този въпрос си задаваха вчера хората от близките жилищни сгради.
Преди ден ръководството на училището монтира видеокамери, за да се опита максимално да ограничи нощните набези на проститутките и техните клиенти.
   

ВАС отмени наказанието на Ванчев по скандала “Ситнилски”

Върховният административен съд (ВАС) отмени окончателно вчера дисциплинарното наказание на бившия вече окръжен прокурор на Хасково Иван Ванчев, с което той бе отстранен от длъжност малко преди края на мандата му. Решението на 5-членния състав на ВАС потвърждава становището на тримата върховни административни магистрати, обявено на 5 ноември м.г.
   

Деца гасиха пожар в двора на огнеборците

Петдесет деца гасиха въобръжаем пожар в двора на пожарната. Малчуганите изпитаха удоволствието да попръскат с маркуча на една от противопожарните коли, без да има реален огън насреща. След демонстрациите на огнеборците учениците си избраха професията на пожарникар, защото бяха пленени от богатото оборудване, каски, маски, маркучи и интересните машини, с които боравят огнеборците.
   

Гарсониерите най-търсени на пазара на имоти

Раздвижване на пазара на имоти отчитат брокерите. Търсенето е разнообразно, но най-предпочитани са гарсониерите. Те са малко в Хасково, затова и поддържат прилични цени. Малки жилища се търсят както в по-новите сгради, така и в панелките. Цените тръгват от 25 000 лв., може да стигнат до 50 000 лв., в зависимост от това къде се намира жилището и в какво състояние е. На практика появи ли се едностайно жилище, то веднага се продава, обясняват брокерите.
   

Маймуната записан със СРС: Бийте го, има и хонорар!

Има запис от СРС, на който се чува как Кръстьо Кръстев - Маймуната казва за издъхналия след побой Борислав Марков: "Бийте го, има и хонорар!" Това съобщи пред Хасковския окръжен съда вчера прокурорът Петър Мидов.
   

Четири двойки близнаци в Хасково за 9 дни

Четири двойки близнаци се родиха в хасковското АГО за девет дни - 2 момичета и 6 момчета. Любопитното е, че семействата на нито една  от двойките не е от областния град и нито едно от тях не се е подлагало на ин витро процедура.
   

Втори състав на ТЕЛК в Хасково от септември

От есента в Хасково ще заработи втори състав на Трудово-експертната лекарска комисия (ТЕЛК).
   

20 германци заселиха обезлюдялото Одринци

20-ина чужденци, предимно немци, са заселили ивайловградското село Одринци, научи "Хасковска Марица". Новите жители на обезлюдяващото селце ще се занимават с отглеждането и събирането на билки. Обяснението им пред местните било, че са антиглобалисти, които търсели спасение от шумотевицата на развитите страни.
   

Мародери търбушат блокове във “Вулкан”

Димитровградчанин иска да бъде настанен в общинско жилище, след като неговото бе превърнато в катакомба от неизвестни. Димитър Христов отсъствал дълго време от дома си заради операция и възстановяване след нея, а когато се завърнал,  намерил апартамента си невъзможен за обитаване.
   

Митьо Дебелия и Бозата искат Локо (Сф)

Бившият футболист на Хасково и  дългогодишен член на управата на "железничарите" Иван Василев-Бозата заедно със своите бизнеспартньори Димитър Димитров от Пловдив и Димитър Петков - Митьо Дебелия от Хасково са изразили желание за пакета акции на столичния Локомотив. Това научи "Хасковска Марица" от достоверен източник, пожелал да остане анонимен.
   

Страница 1 от 514

В момента има 386 посетителя в сайта

Login Form