Сряда, Октомври 01, 2014
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

Финакорп
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Клошар спипан с 52 бюлетини в “Република”

Бездомникът събрал изборните книжа от запустяла къща и ги понесъл за вторични суровини
Клошар вдигна на балон полицията и прокуратурата в Хасково, след като бе заловен с 52 бюлетини, довериха източници от МВР. Бездомникът събрал изборните книжа с намачкани кашони и друга хартия, които подготвял за вторични суровини.
   

Туби с опасни препарати изхвърлени на поляна

Място край южната дъга на Хасково е превърнато в сметище за химикали и животински отпадъци
18 туби с опасни химикали, обозначени с UN 1993, са изхвърлени близо до южната дъга на околовръстното. Веществото, което според обозначението е дихлорбутан, е силно запалима течност и гори като бензина, казаха от местната пожарна. UN е обозначение, с което ООН определя опасните вещества.
   

Убиец жали 18 години решетки за клането в “Остров Куба”

Наказанието си от 18 г. затвор обжалва Георги Демирев - убиецът на Мария Миткова. Второинстанционното дело бе образувано вчера в Пловдивския апелативен съд. Дата за заседанието все още не е насрочена. 
   

Учат безплатно балет в Младежкия

Школата по балет към Младежки център - Хасково, ще обучава безплатно деца и ученици през новата учебно-творческа година.
   

Шофьор патриот достави бюлетините в Хасково

Шест и половина палета с бюлетини за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври пристигнаха в областната администрация вчера по обяд.
   

Иде нова, по-голяма бежанска вълна

Нова, по-голяма бежанска вълна се наблюдава в България, съобщи зам.-председателят на Държавната агенция за бежанците Васил Върбанов.
През последните месеци притокът на бежанци, които се приемат в териториалните центрове, е нараснал значително, каза още той пред БТА.
   

Лидия Налбантова с намигване към изборите

Сатиричното й перо осмива пишман кандидати за политическа слава
Изборната кампания не подмина и поетите. Както си му приляга, мераклиите за всенародна любов вдъхновиха най-вече сатириците. Хасковската поетеса Лидия Налбантова в типичния си стил се "вписва" в картинката с характерна творба - "Късметлийка".
   

Мъж с три имота иска пари за наводнена къща

Мъж с постоянен адрес в Хасково е получил отказ за помощ от дирекция "Социално подпомагане" за наводнената си къща в Мизия. Проверка на службите е показала, че това не е основно жилище за него. Нещо повече - мъжът имал два апартамента в Хасково и един в София.
   

DAF уби 30-годишен хасковлия

Камионът премазал началника на склад Николай в двора на фирма “Недев”
Камион DAF премаза до смърт вчера сутринта 30-годишния хасковлия Николай Недев. Трагедията станала в 6.25 часа в двора на местната фирма "Недев", където Николай работил като началник склад.
   

Рестартират процеса за убийството на Джоко Америката

Напуснал съдебен заседател връща делото срещу Анастас Симеонов отначало, адвокат Зарчев сменя Димо Стоянов, Марковски - баща също се отказва
Рестарт, вместо  край, ще има утре процесът за убийството на Георги Канев - Джоко Америката. Подсъдим е Анастас Симеонов - Рента.
   

Страница 1 от 479

В момента има 462 посетителя в сайта

Login Form